Niet rennend het nieuwe jaar in..

Om heel eerlijk te zijn ben ik deze blog al drie weken aan het vermijden. Want waar te beginnen en wat te vertellen. Nu het 2018 is, mijn afwezigheid op Instagram en op de blog echt niet langer kan en ik een hele week in Brugge doorbreng om te trainen wordt het toch maar eens tijd. Waarom ben ik verdwenen uit Two Run The World?Om te zeggen zoals mijn coaches het zeiden: ik mag niet meer hardlopen. Om het langer te zeggen: een paar weken terug schreef ik bij de Oktober favorites dat ik selecties liep om in het wedstrijdteam te komen bij mijn studentenroeivereniging Skøll. Die haalde ik, waardoor ik (met gepaste trots) mag zeggen dat ik één van de 10 Eerstejaars Dames ben die in 2018 zo hard mogelijk gaat roeien om te ‘blikken’ (winnen) voor Skøll.

Wat dat inhoud? Heel veel trainen, eten en slapen om zo fit mogelijk te worden en goede wedstrijden te roeien. Samen met mijn ontzettend leuke team en coaches weliswaar 🙂

We trainen zes keer per week, dus voor hardlopen heb ik simpelweg geen tijd meer. Ook mag het dus niet om overtraining te voorkomen. Een klein beetje mis ik het wel om lekker een rondje te rennen op zondagochtend, maar 16 km roeien over de Amstel naar Ouderkerk terwijl er een dunne laag mist boven het water hangt én je in goed gezelschap bent, is minstens net zo leuk en mooi.

Maar hoe nu verder? Ondanks de drukte ga ik proberen regelmatig te bloggen over het roeien, waar we mee bezig zijn, wat het inhoudt en hoe we trainen. Niet meer helemaal Two Run The World dus, maar Annemiek zal jullie natuurlijk blijven voorzien van de nodige raceverslagen en runfies. Het is dus zeker geen vaarwel, maar even een poosje wat anders! Ik heb zelf in ieder geval heel veel zin in dit nieuwe avontuur en ik hoop jullie zo veel mogelijk te kunnen laten zien van deze nieuwe liefde. (Maar de liefde voor hardlopen blijft natuurlijk 😉 ).

Ben je benieuwd naar meer? Laat het me weten! Je kunt ons team en onze race-avonturen ook volgen op Facebook en Instagram (@skolleerstejaardames). Vind ik leuk! Dan ga ik me nu klaar maken voor onze tweede training in onze gele banaan.

Salut uit het stormende Brugge,

Pim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s