September favorites

Na een kleine zomerstop zijn we terug met onze maandelijkse favorites. September is net als iedere andere maand voorbij gevlogen. Het was de maand waarin Pim verhuisde en begon aan haar studie in Amsterdam, Annemiek naar de tweede ging van haar studie Communicatie en natuurlijk de Disney halve marathon. Ben je benieuwd wat onze favorieten waren afgelopen maand?

Favo sportmoment – Disney halve marathon
Met stip op nummer één: de Disneyland Parijs halve marathon. Wat een avontuur was dat. We hebben er onze raceverslagen al over geschreven en onze vlog van dat weekend staat ook online. Maar om het nog één keer te zeggen, het was echt geweldig. Er ging zo’n goede sfeer en er waren zoveel leuke supporters. Mogen we volgend jaar weer, please?!

Favo beauty – Mac Highlighter
Ik was al een poosje op zoek naar een nieuwe highlighter, en ik had deze highlighter van Mac in de kleur Soft and Gentle echt al bij íedereen voorbij komen. Allemaal waren ze razend enthousiast en ik had hem dan ook al meerdere keren in mijn online winkelmandje van de Douglas gedaan, maar uiteindelijk nooit besteld. Die 32 euro zou ik ook heel goed aan iets anders kunnen uitgeven namelijk.. Toen Annemiek en ik in Parijs in een echt gigantisch winkelcentrum liepen en de MAC winkel spotten ging ik eindelijk een kijkje nemen. Ik had wat geld opzij gezet voor een tas van Sandro, maar omdat ze die niet hadden in de Sandro vestiging daar vond ik dat het nu wel mocht. De MUA van MAC had ongeveer 1 seconde nodig om de juiste kleur uit te zoeken en Annemiek en ik waren gelijk verliefd. De enige aankoop die ik deed in Parijs, en ook wel gelijk een hele goede. Hij geeft een hele mooie subtiele glow, precies wat ik zocht. Nog steeds heel blij mee!

Processed with VSCO with f2 preset

Favo muziek – Taylor Swift
Dat ik al jaren fan ben van miss Swift en haar songwriting is niet echt een geheim, er is namelijk #noshameinmygame. Dus toen vorige maand al haar content op social media verdween, ze een gekke aankondiging van een slang plaatste (the queen of zelfspot) en heel het internet het erover had wist ik het zeker: er komt eindelijk nieuwe muziek! En Taylor zou Taylor niet zijn als ze weer met een compleet nieuw geluid komt. Toch moet ik zeggen dat ik een beetje schrok toen ‘Look What You Made Me Do’ uit kwam. De boodschap en de video vond ik awesome, maar over het nummer zelf wist ik zo net nog even niet wat ik moest denken.. Het had wat tijd nodig voor ik het kon waarderen. Tweede single ‘… Are You Ready For It?’ maakte daarentegen alle twijfels goed en staat nog steeds vaak op repeat. En dat zal nog wel even zo blijven, want we moeten nog tot 10 november wachten op de rest van Reputation. Ik ben zeeeer benieuwd!

reputation

Favo hotspot – Ob La Di
Toen we hier vorig jaar waren was het fashion week en zat dit tentje helemaal vol fashion blogsters en andere influencers. Compleet welkom voelden we ons dan ook niet, alsof ze ons plekje liever aan zo’n hippe meid hadden gegeven en we een beetje de losers waren van dit piepkleine tentje. Het eten was er alleen goddelijk en het zag er superschattig uit, vooral die vloer is echt #hebbenhebbenhebben, dus we besloten terug te gaan voor een welverdiende avocadotoast na onze halve marathon. En Ob La Di heeft het helemaal goed gemaakt dit keer. De Avo toast was wederom top, het personeel was lief en gastvrij en met het zonnetje dat naar binnen viel was het de perfecte zondagmiddag in le Marais. Zeker een aanrader! (Alleen misschien niet tijdens fashion week dus..)

Favo store – De Pepernotenfabriek
Het was nog September toen ze overal alweer in de winkels opdoken: de pepernoten. Onlangs is er een vestiging De Pepernotenfabriek geopend in Deventer. Blijer kun je ons niet krijgen, wij zijn namelijk groot fan van pepernoten. Bij de Pepernotenfabriek vind je pepernoten in hele gekke smaken, denk aan limoncello, bounty of zure matten. Afgelopen weekend kreeg ik (Annemiek) 2 zakjes cadeau namelijk cappuccino pepernoten en blauwe bessen pepernoten, heel erg lekker. Vooral de cappuccino variant is een grote favoriet. Ik denk dat binnenkort weer langs de winkel ga voor nog een zakje (of twee).

pepernotenfabriek-van-delft-e1505911086680.jpg

Dit waren ze alweer, onze favorieten van afgelopen maand. See you next month!

Liefs,

Annemiek en Pim 

Beeld Pepernotenfabriek: Indebuurt.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 gedachten over “September favorites

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s