Juni Favorites

En zo zitten we alweer op de helft van 2017. De tijd gaat echt zó snel. De maand juni was voor Pim de maand waarin ze slaagde voor haar VWO-examen. Voor mij was het een drukke maand met heel veel leren voor mijn tentamens. Desondanks hebben natuurlijk weer wat favorieten. Ben je benieuwd?

Disney half marathon
Sinds Pim en ik weten dat je een halve marathon door Disneyland kan lopen zijn we enthousiast. Nu Pim eindelijk legaal wedstrijden mag lopen (ze zijn een tikkeltje strenger in het buitenland dan hier) moesten en zouden we hier aan meedoen. Vorig jaar liepen wij in oktober We run Paris en wij wilden dit jaar weer naar Parijs, maar nu voor die halve. En zo zaten wij op 15 juni klaar klaar om een startbewijs te bemachtigen. Dit is ons gelukt dus lopen wij op 24 september door freaking Disneyland (OMG!). Zoveel zin in! Natuurlijk moet er ook getraind worden maar daarover later meer.

n025044_2023sep21_hmdlp-disneyland-paris-10k_ok_1440x843_0.jpg

Burgerlijk Amsterdam
Op zaterdag 17 juni waren Pim en ik in Amsterdam. Natuurlijk moest er ook weer gegeten worden. Dit deden wij per toeval bij Burgerlijk in de Runstraat (hoe toepasselijk?). Bij Burgerlijk vind je de lekkerste burgers en hele goeie frietjes. Je kan je eigen burger samenstellen door zelf de toppings te kiezen. Wij gingen beide voor een hamburger met Old Amsterdam, een aanrader!

IMG_4603

Slagen & Tiffany’s ketting
Toen ik vorig jaar met mijn moeder voor de glazen vitrine stond in de beroemde Tiffanys & Co winkel in New York werd ik verliefd op een kettinkje uit de ‘return to Tiffany’-collectie. Ik twijfelde lang, want duur en eigenlijk geen geld, en vond uiteindelijk ook dat er een speciale reden moest zijn. Annemerel die na haar New York Marathons de Tiffanys in dook om een ‘medaille’ voor haarzelf te halen had me wel lichtelijk aan het denken gezet. Ik moest het eerst verdienen. Mijn moeder zei me toen dat ik hem van haar zou krijgen als ik mijn VWO diploma zou halen in juni.

En dat gebeurde… Op 14 juni was het D-Day en kreeg ik te horen dat ik mijn middelbare school heb afgesloten. Eerlijk gezegd niet vol spanning, ik had alles nagekeken en was vrijwel zeker dat ik het ruim zou halen, maar toch heeel erg fijn om te horen en eindelijk die vlag uit te kunnen hangen. Want na de hele dag overspoeld te worden door medescholieren op social media maar zelf moeten wachten tot 19:00 voor het verlossende antwoord is toch best een opluchting als je zelf de vlag ook op mag hangen.

En dus… zaten mama en ik de volgende dag in de trein naar Amsterdam waar ik vol trots, naast de felicitaties van het Tiffanys team, mijn nieuwe aanwinst in ontvangst mocht nemen. En sindsdien niet meer van mijn nek geweken, want ik ben dolblij. Een herinnering aan dit leuke moment en mijn lieve ouders, als ik straks in m’n uppie in mijn kamertje zit in Amsterdam ;P Daar ga in september beginnen aan mijn opleiding Communicatiewetenschap aan de UvA. Spannend maar ik heb er vooral heel veel zin in! Gelukkig eerst nog een heeeerlijk lange vakantie met een mooie roadtrip op de planning, maar daarover snel meer!

Dat waren onze favorieten voor de maand juni. Wat zijn jullie favorieten van de afgelopen maand? We zijn benieuwd!

Liefs,
Pim & Annemiek

Beeld: Disneyland Paris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s