Één jaar tworuntheworld.com

Ik dacht gisteren opeens aan de datum dat we onze blog begonnen vorig jaar, 5 juli, en schrok. Is dat niet vandaag? Maar nee, ik was precies op tijd geweest. Ik appte Annemiek, die het net zo vergeten was als ik, en we concludeerden dat het eerste jaar van onze blog ongelooflijk snel was gegaan. Een jaar met veel runs, voor mij wat minder wedstrijden (damn it blessures) en voor Annemiek haar langste wedstrijd tot nu toe. Ook natuurlijk een jaar met veeeel eten, want tja.. food is life hè, en mooie reizen. Kijken jullie mee naar het eerste jaar van http://www.tworuntheworld.com?

Lieve Karen die deze foto’s van ons wilde maken…

De Nike carwash tijdens het EK atletiek in Amsterdam vorig jaar samen met girlslove2run! Gelijk de plek waar ik Maartje ontmoette, die een paar maanden later….

..in onze eerste #RennenMet verscheen.

Toen we onze video voor We Run The Show opnamen met Juliette als cameravrouw, vastgebonden aan Marjolein (die de scooter bestuurde), zodat ze twee handen vrij had voor een stabiel beeld. Ja mensen, daar is over nagedacht ;P

Met dít als resultaat..

Maar het was ook een jaar met mooie reizen naar Valencia, New York en Zakynthos…

En natuurlijk ons eigen tripje naar Parijs, waar we We Run Paris liepen door het centrum van deze mooie stad mét zelfbedrukt shirt!

En Annemieks Midwintermarathon waar ze 25 kilometer liep! Waar ik eigenlijk aan de finish had moeten staan met mijn camera in de aanslag, maar door bij het verkeerde treinstation uit te stappen niet was….

En boven alles was het natuurlijk een jaar met eten. Heel veel eten. Van onze eigen recepten tot aan New York…

…want uh, #nevernoteating is behoorlijk van toepassing 😉

Maar boven alles was het natuurlijk een jaar vol gezelligheid, nieuwe ervaringen, blogjes én…. JULLIE! Want zonder onze lezers waren we natuurlijk nergens geweest, dat begrijp je! Daarom willen we jullie heel erg bedanken voor alle leuke reacties afgelopen jaar en het feit dat jullie tijd vrijmaken op een dag om ons gebrabbel te lezen. Dat vinden we heel erg tof! Hopelijk tot over nog een jaar lieve lezers en volgers op Instagram!

 

Liefs,

Annemiek en Pim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s