April favorites

En zo is April al weer aan zijn eind, wat gaat de tijd toch snel! April stond voor ons vooral in teken van heel veel leren. Pim voor haar examens en Annemiek voor haar tentamenweek. Maar we hebben ook een aantal leuke dingen gedaan in April: Pim werd 18, we gingen hardlopen met collegabloggers Maartje en Aline en we testten nieuwe recepten. Ben je benieuwd naar onze favorieten?

Favo workout: kickboksen
Sinds eind februari doe ik (Annemiek) aan kickboksen, super verslavend. Het is heel erg leuk om elke week weer iets nieuws te leren en even helemaal kapot te gaan. Ik boks nu iedere zaterdagochtend in het Worpplantsoen in Deventer. De lessen worden verzorgd door Hella van Lekkerinjevelmethel, zij is zelf ook super enthousiast en dat maakt de lessen nog leuker! Ik kan niet wachten tot de volgende les!

IMG_2250.jpg

Favo run: #rennenmet
Op 9 april zijn wij voor het eerst op pad geweest voor onze nieuwe rubriek: #rennenmet. Samen met Maartje van @gezondereceptjes hebben we een rondje gerend en haar een aantal (hardloop) vragen gesteld. Het interview kun je hier vinden. Afgelopen week hebben we met gezellige meid Aline van @runforfun_aline gelopen. Het interview hiervan zal snel online kunnen dus stay tuned! Als je nog iemand weet waar we écht mee moeten lopen volgens jou: let us know!

IMG_6623

Favo recipe: easy peasy lunch
Laatst maakten we een hele easy peasy lunch die ook nog eens super lekker was. Sindsdien eten we deze lunch al 3 dagen achter elkaar, of zelfs als avondeten bij gebrek aan tijd, een groot succes dus. Het is eigenlijk een hele simpele ‘salade’ van Hüttenkäse, tonijn, groene appel, bosui en avocado. Bomvol eiwitten en goede vetten en het vult ook nog eens super goed. Ideaal!

IMG_2695

Favo food: IKEA food
Afgelopen zondag gingen we naar de IKEA. Pim had wat spullen nodig voor haar nieuwe kamer en ik ging mee voor de gezelligheid. Nadat we hadden afgerekend liepen we tegen de Swedish Food Market aan. Hier vonden we een aantal producten die we wel eens wilden testen! Geldige reden dus om wat te kopen. 😉 Zo kochten we havermelk in 2 smaken: een normale versie en een chocolade variant. Ik heb de normale variant uitgeprobeerd in mijn havermout en dat smaakte heel erg lekker! Ook kochten we een aantal zakjes, ideaal voor in je tas, met nootjes en fruitsnoepjes. Niet allemaal even gezond maar heel handig als suikerkickje tijdens het leren!

FullSizeRender.jpg

Dit waren onze favorieten van de afgelopen maand. Wat waren jullie favorieten? Er staat behoorlijk wat op de planning voor mei: examens en tentamens maar ook feestjes en vakantie! See you next month 😉

 

Liefs,
Pim en Annemiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s