Februari favorites

Net als januari vloog februari voorbij. Is het echt alweer 2 maanden geleden dat mijn verjaardag (Annemiek) was? Wat gaat de tijd toch snel! Februari was voor ons een leuke maand met onder andere de midwintermarathon in Apeldoorn. Ben je benieuwd naar de rest van onze favorieten?

Favo collectie: Anna Nooshin for Hunkemöller

In januari verscheen al de sport collectie van Doutzen in samenwerking met Hunkemöller, heel erg leuk. Maar wat nog leuker was is de swimwear collectie van Anna Nooshin die op 10 februari uitkwam. Anna is zelf prachtig en dat is haar collectie ook. Wat een mooie bikini’s en badpakken zitten hierbij, alle stukken hebben hele speciale details. Pim heeft de bikini met de roosjes voorop gescoord, lucky her. Wil je ook nog wat moois uit de collectie scoren dan zou ik snel zijn, hij gaat super hard!

Anna2

 

Favo race: Midwintermarathon Apeldoorn

Inmiddels is de midwintermarathon alweer langer dan een maand geleden maar ik ben hem nog lang niet vergeten. De race waar ik zo lang voor heb getraind. Het was een hele leuke wedstrijd waar ik nog vaak aan terug denk. Hier kun je het uitgebreide wedstrijdverslag teruglezen. Stiekem begint het ook wel een beetje te kriebelen om mezelf weer in te schrijven voor een nieuwe uitdaging. Ik zou graag de halve marathon onder de 2 uur willen lopen, dus als iemand een leuke wedstrijd weet, let me know!

IMG_9828 

 

Favo spot: PLEK conceptstore

Dat PLEK een leuke winkel was wisten we natuurlijk al lang. PLEK is een conceptstore in Deventer waar ze hele mooie merken verkopen zoals: Love Stories, Fililppa K, Anna + Nina, Samsoe & Samsoe. Toen we laatst bij PLEK waren besloten we daar ook even te gaan zitten. We bestelden beide een drankje en een hele lekkere notencake. Onder het genot van ons lekkers hebben we aan onze blog gewerkt, we hebben namelijk hele leuke ideeën waar je snel meer over hoort, maar dat terzijde! Ben je eens in de buurt van Deventer neem dan zeker een kijkje en vergeet ook niet om er wat te gaan drinken!

IMG_0442.jpg

 

Favo food: Havermout cranberry koekjes

Een tijdje terug bakte ik deze koekjes uit verveling en dat was zeker een succes. Ik gooide allerlei ingrediënten bij elkaar en daaruit kwamen hele lekkere havermout cranberry koekjes. Sindsdien maak ik ze bijna elke week wel, handig voor tussendoor of op school. Het recept kun je hier lezen!

Processed with VSCO with 4 preset

Favo gadget: Apple Watch Nike+

Sinds 11 februari 2017 ben ik (Annemiek) de trotse eigenaar van een Apple Watch Nike editie en ik daar ben ik een partijtje blij mee. Ik kocht hem voornamelijk voor het hardlopen om zo mijn tijden, pace, hartslag etc bij te houden. Maar voor ‘gewoon’ is ie eigenlijk ook wel heel leuk (en handig). Wat ik ook leuk aan de Apple Watch vind is dat je een activiteitsdoel kan instellen. Het horloge houdt dan bij hoeveel uren per dag je gestaan hebt, hij houdt ook bij hoeveel calorieën je extra verbrand en hoeveel stappen je hebt gezet. Dit geeft soms net wat extra motivatie om nog een blokje verder te lopen met de hond. Ik kan nu al niet meer zonder!

IMG_0380

Wat waren jullie favorieten de afgelopen maand? Laat het ons weten in de comments, we zijn benieuwd!

Liefs,

Pim en Annemiek

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s