Januari favorites

Het jaar 2017 is alweer een paar weken oud, de hoogste tijd voor onze favorieten van de maand januari. Onze eerste maand van het jaar was niet heel spannend qua activiteiten. We waren allebei vooral bezig met leren voor onze tentamenweken, en laten die nou niet echt heel spectaculair zijn. Toch hebben we wel een aantal favorieten verzameld van de afgelopen maand. Ben je benieuwd?

Favo collectie: Doutzen for Hunkemöller

Oke, nog nét in 2016 kwam deze collectie online, maar hij lag toch echt pas in januari in de winkel. De nieuwe sportcollectie van Doutzen for Hunkemöller is een en al hebben hebben hebben. Vooral de shirtjes en sportbh’s met ‘fishnet’ stof zijn favoriet en de banden met Doutzens initialen erop geven een opvallend effect. Oh en als je die killer-abs van Doutzen ziet krijg je toch meteen motivatie om te gaan sporten? Een hele goede samenwerking dus Hunkemöller!

In februari verschijnt ook de nieuwe swimwear collectie van Hunkemöller in samenwerking met Anna Nooshin. Die komt waarschijnlijk nog hoger op onze wishlist te staan dan Doutzens sportcollectie en móét dan ook mee naar Griekenland en Bali deze zomer. Gokje wagen dat deze in de februari favorites terechtkomen?

Favo (sports) product: VSM producten

Begin januari kregen wij een aantal producten van VSM opgestuurd voor tijdens de voorbereidingen van de midwintermarathon. Heel erg leuk!  Zo kregen we een fijne verkoelende spiroflor gel, speciaal voor blessures. Deze gel zou door het verkoelende effect

de pijn aan de (geblesseerde) spieren gelijk verzachten en verlichten. Meteen verdwenen was de pijn aan mijn blessure natuurlijk niet maar het gaf wel een fijn verlichtend effect
aan de pijnlijke spieren.

Verder kregen we de Spiroflor spray van VSM voor overbelaste spieren. Wanneer je de spray aanbrengt geeft het een verkoelend effect wat daarna overgaat in een warm gevoel. Dit werkt echt heel fijn na lange duurlopen wanneer je benen toch wel wat te verduren hebben gehad. Zeker een aanrader dus!

image1-16

Favo food: zoete aardappel soep

Tijdens de kerst heb ik voor het eerst zoete aardappel soep gemaakt. Dat was een zeer geslaagd experiment, inmiddels maak ik de bijna wekelijks. Zeer geschikt als lunch of tijdens het avondeten met wat salade erbij! Het recept hiervan komt deze week online!Processed with VSCO with 4 preset

Favo music: Ed Sheeran

Na totaal van de radar verdwenen te zijn was hij opeens terug op social media. Mét nieuwe muziek. Het kán je haast niet ontgaan zijn dat Ed Sheeran twee nieuwe singles ‘Shape of you’ en ‘castle on the hill’ uitbracht in de eerste dagen van januari en man man man wat zijn het hitjes. Een uurtje radio en ik hoor mijn (en volgens mij iedereens) favoriet Shape of you wel 5 keer voorbij komen, en elke keer zing ik even hard mee. Als deze twee nummers slechts een preview zijn van het album ‘Devide’ kan het van mij niet snel genoeg 3 maart zijn. En oja, ik zit donderdag om 11 uur achter mijn laptopje hoor!


Favo spot: The Darling Amsterdam

Op 29 januari hadden we een dagje Amsterdam op de planning staan. Pim wilde een nieuw piercing laten zetten, we hadden wat winkels op ons ‘must visit-lijstje’ en we zouden wat rondlopen door de stad (en natuurlijk heeeerlijke pannenkoeken eten bij Mook). We liepen door de negen straatjes toen we het winkeltje The Darling tegen kwamen. Toen we binnenkwamen werden we allebei ongelooflijk hebberig, er waren zoveel leuke dingen en de inrichting was echt awesome. Ook zeker een aanrader als je op zoek bent naar een cadeautje!  The Darling, Runstraat 4 in Amsterdam.

img_9687

 

De eerste maand van het jaar is alweer voorbij gevlogen, nog maar 11 te gaan. Zien wij jullie bij de volgende maandelijkse favo’s? 

Liefs,

Annemiek en Pim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s