2017: onze goede voornemens

Een nieuw jaar, nieuw kansen en nieuwe goede voornemens. De goede voornemens. Online word je er zowat mee doodgegooid en wij doen er ook lekker aan mee (sorrynotsorry). Want wie heeft er nou geen goede voornemens? Zo hebben wij onze doelen voor komend jaar ook even op een rijtje gezet.

Annemiek

 • Een mooie hardloopwedstrijd in het buitenland lopen. We Run Paris was een absoluut hoogtepunt afgelopen jaar en dat wil ik dit jaar ook wel weer meemaken. Nadat ik vorig jaar over de Disney Half Marathon hoorde was ik al meteen enthousiast. Die staat heeel hoog op mijn bucketlist. Dus ik hoop dat we hem dit jaar gaan lopen. Nee Annemiek, niet hopen. Ik ga de Disney half marathon lopen dit jaar samen met Pim punt.
 • Gezonder eten is ook wel dingetje waar ik aan wil gaan werken dit jaar. Ik doe altijd wel heel erg alsof ik zo gezond ben maar ik eet gewoon nog te vaak ongezond. Ook ga ik vanaf NU geen zakken chips meer opentrekken en repen chocolade opeten wanneer ik niet eens honger heb.
 • Ik wil mijn propedeuse halen in het eerste jaar. Dat betekent dat ik aankomende toetsweek moet gaan knallen om zo de eerste 30 studiepunten binnen te halen. Wish me luck!
 • De halve marathon onder de 2 uur lopen. Dat ga ik doen dit jaar. Ik weet nog niet welke maar dat ik hem ga lopen is sowieso zeker. Eerst nog maar even focussen op de Asselronde aankomende februari.
 • Nog meer mooie reizen maken. Vorig jaar ben ik Valencia geweest met mijn mama en dat was heel erg leuk. Maar ik wil nog zoveel meer plekken ontdekken! Mijn zus had het laatst over om samen naar Bali te gaan en dat lijkt me ook heel gaaf. Nu alleen nog even doorsparen 😉

Pim

2017 wordt voor mij wel even een jaartje. Ik word 18, haal binnenkort hopelijk mijn rijbewijs, moet ook nog even knallen op mijn eindexamen én hoop dan naar Amsterdam te kunnen verhuizen voor mijn studie.

 • Goede voornemen nummer één is dan ook wel om even te knallen voor school de komende 5 maanden, zodat ik eindelijk mijn VWO diploma binnen heb.
 • Weer blessurevrij kunnen lopen. Ik ben ondertussen al een half jaar geblesseerd en ondanks dat het wel wat beter gaat en ik weer een beetje kan hardlopen is het nog lang niet wat het ooit geweest is. Uhum. Ik wil dit jaar dan ook graag weer helemaal herstellen en fit worden – dus ook ik wil beter eten, maar goed wie wil dat niet – zodat ook ik weer mooie tijden kan lopen. Oh en die mudmasters in april kan ik dan ook wat beter aan hoop ik…
 • Over mooie tijden gesproken. Ook ik wil dit jaar een revanche voor mijn halve marathon vorig jaar. En dit keer dan ook écht onder de 2 uur. Het allerliefst in Disney natuurlijk, maar de Amsterdam halve marathon vind ik ook wel een goede.
 • Minimaal één land bezoeken waar ik nog nooit eerder ben geweest. Ik heb zo’n scratch-off wereldkaart, en elke keer wanneer ik daarna kijk maakt het me hongerig naar meer. Zo veel mooie plekken waar ik nog naartoe wil!
 • Meer bloggen. Ik geef eerlijk toe dat Annie en ik de laatste weken onze blog een beetje verwaarloosd hebben. Te druk met school en andere dingen, maar toch mag dat geen excuus zijn want schrijven vind ik juist zo leuk! In het nieuwe jaar gaan we dat anders doen Annie: geen tijd? Dan máken we tijd.

Zo. Nu dat is gezegd hebben we nog 362 dagen over van 2017 om onze goede voornemens waar te maken. Let’s start! Gaan jullie mee rennen?

Liefs,

Annemiek en Pim 

3 gedachten over “2017: onze goede voornemens

 1. Wat een mooie blog weer! Heel veel suc6 dit jaar! Dat al jullie voornemens en dromen maar uit mogen komen! Ik word in ieder geval enorm geïnspireerd door jullie verhalen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s