5 meest gelezen artikelen van 2016

Nu de oliebollen al opwarmen in de oven en de champagne klaar staat vonden we het maar eens tijd om terug te kijken op 2016. Voor ons was het een behoorlijk awesome jaar namelijk! We begonnen onze blog, maakten mooie tripjes naar Valencia, Parijs en New York én liepen mooie wedstrijden. Tijd dus om te kijken wat júllie het leukst vonden van ons afgelopen jaar.

  1.  Raceverslagen van We Run Paris

De nummers 1 en 2 van deze lijst worden ingenomen door onze raceverslagen van ons avontuur in Parijs, daarom hebben we ze voor het gemak maar even samen gevoegd tot de absolute nummer 1. Hoe we ons door de kilometers vochten, tientallen heuveltjes moesten overbruggen maar uiteindelijk samen de finishlijn haalden. Mocht je dit alles gemist hebben. Die van Pim lees je hier, en die van Annemiek hier.

img_0123  img_4350

2. Unlimited Amsterdam #TeamDafne

Toen ik, Pim, op girlslove2run.com een artikel voorbij zag komen waarin stond dat je deel uit kon maken van #TeamDafne, door de Nike Carwash zou kunnen gaan, een complete Nike outfit zou krijgen om vervolgens met Nike Run Club naar het Amsterdam Stadion te rennen én de finale van Dafne’s 100 meter op het EK atletiek bij te wonen, wist ik wat me te doen stond. Ik stuurde mijn antwoord in, wachtte een week ongeduldig tot de uitslag en zag tot mijn grote geluk dat mijn naam tussen de lucky bastards stond. En zo geschiedde. Dit verslag was één van mijn eerste blogjes hier 🙂

img_8863

   3. Mijn net-niet-raceverslag: Afsluitdijk Open

Dat ik stiekem vooral opgelucht was toen we hoorden dat de wedstrijd niet doorging heb ik al opgebiecht in dit net-niet-raceverslag. Maar toen stonden we wel met een kamper in de modder, in een weiland zo’n 500 meter van de devil himself. De lacher van de eeuw, en dus reden we midden in de nacht over de afsluitdijk terug naar huis.

img_2872

4. Project: Midwintermarathon Apeldoorn

Nog maar een paar weekjes en dan gaat Annemiek de uitdaging aan met de Midwintermarathon in Apeldoorn. 25 kilometer, verder dan ze ooit heeft gerend. Een beetje training is dus wel verstandig! In dit artikel vertelt ze over haar plannen, en ondertussen is ze al flink op weg met haar trainingsschema. Binnenkort dus een raceverslag hierover, stay tuned!

thumb_dsc_0649_1024

5. Een gedeelde vijfde plek: (Healthy) Hotspots!

Voor mij toch wel het hoogtepunt van afgelopen jaar: New York. Al mijn hele leven kon ik alleen maar dromen over deze stad, en afgelopen zomer mocht ik dan eindelijk mijn koffer inpakken. Alle heerlijke pannenkoeken (en dat zijn er nogal wat), avocado toasts en hamburgers die ik daar vond staan even fijn voor je op een rijtje in dit verslag.

Maar terwijl ik lekker in the big apple zat, lag Annemiek heerlijk op het strand in Valencia en dronk ze de beste sangria’s. Oh, en de goddelijke red velvet cake die ze at is natúúrlijk ook opgenomen in de lijst met de beste healthy hotspots van Valencia!

img_2277    IMG_3241

Op naar een mooi en sportief 2017, met heel veel leuke nieuwe hotspots, gave wedstrijden en mooie plekken! We willen jullie bij deze bedanken voor alle leuke reacties die we hebben gekregen in 2016, hopelijk tot in 2017 lieve lezers ❤

Liefs,

Pim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s