Oktober Favorites

Ondertussen is het alweer precies een maand geleden dat wij in Parijs liepen en is ook oktober weer voorbij gevlogen. Op naar de pepernoten en cadeautjes dus! Maar eerst: wat gebeurde er allemaal in oktober?

Favo run: We Run Paris

As I said, op 2 oktober liepen Annemiek en ik 10 KM door het centrum van Parijs. Nadat we vrijdagavond heen vlogen, zaterdag de prachtige stad verkenden en al ons geld uitgaven bij Lafayette en awesome eettentjes, stonden we op zondagochtend aan de start van onze gave race. Hoe dat ging lees je hier en hier.

img_4107-1img_5022img_5063

Favo muziek: Joanne – Lady Gaga

Nadat haar vorige album niet echt een groot succes werd bracht Lady Gaga vorige week haar nieuwste album “Joanne” uit. Hij viel me in eerste instantie vooral op door de mooie cover: heel naturel en eigenlijk totaal anders dan we van haar gewend zijn. “Joanne”, vernoemd naar haar overleden tante, is dan ook behoorlijk anders dan haar eerdere werk. Eerlijk is eerlijk: ik moest het een paar keer luisteren omdat ik niet echt wist wat ik er van vond, mede doordat het een mix is van country-achtige nummers, balads en pop, maar de nummers bleven altijd hangen in mijn hoofd. Ik vind het een ontzettend gaaf album geworden, heel puur en rustig in vergelijking met alle techno en vleesjurkgekkigheid die Lady Gaga kenmerkt(e). Oh, en voor de liebhebbers van Florence & the machine: er staat ook een gave samenwerking met Florence Welch op!

Favo spot: The Breakfast Club

Omdat ik deze en volgende maand behoorlijk vaak in Amsterdam te vinden ben heb ik eindelijk eens tijd om de nieuwste coole hotspots te testen. Ondanks dat The Breakfast Club in Amsterdam nou niet bepaald een nieuw concept is moet ik eerlijk bekennen dat ik er nog nooit was geweest. Ik las ooit ergens dat Five Leaves (je weet wel, die tent die ik bezocht in New York met de goddelijkste stapel pannenkoeken ooit) de inspiratiebron was voor The Breakfast Club. En gosh, de buckwheat pumpkin pancakes die ik er had waren minstens net zo goed (al dan niet beter) als de stapel van Five Leaves. Ze roken en smaakten een beetje naar carrotcake… zwijmel.. ❤  Niets aan toe te voegen lijkt me zo: go there!

Favo blog: runninggirls.com

Deze maand kregen wij in een berichtje van Kelly van Running Girls Groningen de vraag of wij een keer Running Girl van de week wilden zijn. Natuurlijk wilden we dat! Ontzettend leuk dat wij onze hardloopervaringen en tips mochten delen met alle running girls out there. Het interview lees je hier. Annemieks oma was zo trots op het uitgeprinte interview dat ze een kaartje stuurde als dank en ‘Annemiek en Kim verder succes’ wenste. Dank u oma Annie, fijn om te horen dat u het ook leuk vond! Oh en dat van die naam gebeurt wel vaker.. No problem.

img_0560

 

Favo food: Kwarkbollen

Ondanks dat het internet ondertussen vol staat met kwarkbollen in alle soorten en maten ben ik Jet (van Nieuwkerk) nog steeds eeuwig dankbaar voor haar toprecept. Volg het nog steeds trouw elke keer dat ik ze maak. Het fijne aan de lekkere kwarkbollen is dat er maar weinig ingrediënten voor nodig zijn en ze heel snel zijn gemaakt! Supereasy als je op zondagavond nog even snel een tussendoortje voor mee naar werk/school wil bakken. Annemiek maakte deze maand een fijn receptje voor haar chocoladevariant, zeer geslaagd al zeg ik het zelf!

fullsizerender

Favo instagram post: We Run The Show

Toen wij op een maandagavond opeens getagd werden in een video van Joyce (van Girls Love 2 Run) waarin zij ons uitdaagt haar challenge aan te gaan en haar run-record te verbreken konden we natuurlijk niet anders dan meedoen. Zo gezegd zo gedaan, op donderdagochtend stonden wij met de allerbeste regisseuse (haar korte film viel in de prijzen op het Nationaal Film Festival voor Scholieren) en collega Juliette én Marjolein, de zus van Annemiek, in het park. Op het nummer Lordly van Feder renden wij zo ver mogelijk in 1 minuut. Benieuwd naar het resultaat? Check het filmpje hier:

Wat was jouw favo van oktober? Let us know! En nu op naar november.. mijn pepernoten komen net vers uit de oven 🙂

 

Liefs, 

Pim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s