We Run Paris

Toen Pim mij deze week 2 twee foto’s appte – één over een Nike hardloopwedstrijd door het centrum van Parijs (We Run Paris) en één met een goedkope vlucht voor dat weekend – wisten we het meteen: We Run Paris. Wij willen hardlopen in Parijs op 2 Oktober want hoe cool is dat?! Oh, en we heten natuurlijk niet voor niets Two Run The World.

Daar zaten we dan de volgende dag, met onze laptopjes naast elkaar. We schreven ons in, boekten de vlucht en het was definitief: wij gaan rennen in Parijs! We moesten alleen nog wel even opzoek naar een leuke en, niet geheel onbelangrijk, goedkope Airbnb. Want ja, we kunnen wel veel geld uit gaan geven aan een hotel of appartement maar wij willen zo veel mogelijk tijd in de stad benutten en uh.. wij geven ons geld liever uit aan eten en hardloopkleding (duh). Na een kleine zoektocht zijn we uitgekomen op een schattige Franse studio midden in Parijs.

Wij zullen op 30 September dus voor een weekendje naar Parijs vliegen, waar we op Zondag 10 KM door het centrum van Parijs (hopelijk) dikke vette pr’s zullen lopen. We hebben er in ieder geval super veel zin in. Vooral in de wedstrijd, die we dus hopen te knallen, want wat een mooi decor is Parijs voor een wedstrijd. We hebben nu allebei een PR op de 10 km
boven de 50 minuten en we willen in Parijs een PR onder de 50 minuten. Vanaf nu ga ik dus alleen maar trainenvoor de 10KM. En dat moet ik behoorlijk, aangezien mijn PR nu 57:59 is. En misschien is mijn doel ook wel iets te hoog gegrepen, maar dat zien we dan wel weer. Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit.

Voor nu zijn we dus op zoek naar leuke (healthy) hotspots in Parijs: ontbijttentjes, lunchplekjes en waar vinden we de beste macarons? Wat moeten we echt zien en wat niet? Als iemand tips heeft? Let us know!

Ik ben benieuwd!

Liefs,

Annemiek (& Pim)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s